2013. június 21.

Új blog - ismertető

Drágáim!
Nem tudom, hányan követitek nyomon a Twitteremet és azon belüli bejegyzéseimet így fogalmam sincs hányan láttátok, hogy ma 18:50-kor érkezik az új blog előzetese. Régóta készülök megnyitni ezt a történetet, ezt a blogot és nagyban dolgozom is rajta. Egyenlőre ugyan linket nem hoztam hozzá, mivel továbbra is íródik egy kis ismertetőt, kisebb információkat mégis megtudhattok róla. Nagyon izgatott vagyok ezzel kapcsolatban, mert ez olyan vegyes blog lesz, tehát komoly is és nem is. A kép, amit csatoltam a fejléc egyik része, az eredeti nagyságú fejlécen azonban van pár változtatás, de ez a három kép ugyanaz. Nagyon izgatott vagyok és kíváncsi lennék a véleményetekre, várjátok-e a blogot, érdekel-e titeket a történet és sikerült-e felkelteni az érdeklődéseteket. Meg szeretném nektek köszönni a sok-sok kommentet, bár mostanában sajnos kevés időm van válaszolni rájuk, mindig olvasom őket és nem tudom elégszer leírni, hogy köszönöm! Akkor itt is lenne a Save Me rövid kis bemutatója, a prológus dátumával egybekötve.
Love, Diana

Save Me – Ments Meg
Justin Bieber Fanfiction

Egy hatalmas város. Több millió ember. Mégis mi az oka annak, hogy pont Ők ketten találkoznak? Talán a Végzet akarja úgy, hogy Grace Collins és Justin Bieber útjai ismét összefonódjanak.  Miután Grace semmire sem emlékszik találkozásuk éjszakájából Justinhoz fordul segítségért. Vajon mi történt azon az éjszakán? Miért nem emlékszik Grace, mikor mindössze csak ivott? De a legnagyobb kérdés az, hogy képesek lesznek-e félretenni a gátlásaikat és mielőtt túl késő lenne megmenteni egymást a Los Angeles-i világ sötétebb oldalától? Minden kiderül.

A történetet Rihanna We Found Love című slágere és Macklemore The Heist albuma inspirálta.

Főszereplők: Grace Collins, Justin Bieber
Típus: Fanfiction
Helyszín: Los Angeles
Fejezetek száma: Prológus + 40 fejezet +Epilógus
Kinek ajánlom? Aki szeretne egy kevésbé mézes-mázos, ámde szerelmes történetet olvasni, ahol mégsem a romantika a főszereplő

Blog nyitása avagy a Prológus közzététele:

2013. július 14.

6 megjegyzés:

  1. Drága Shawty ♥!

    Imádom az új történet fejlécét és a bevezetőt ♥! Teljesen levettél a lábamról vele, mi lesz a prológusnál és az utánalevő fejezeteknél? :D

    Tűkön ülve várom már július 14-ét és persze a One Love, illetve a Be alright folytatását ♥! További szép estét kívánok ♥!

    Love Ya,
    Mace

    VálaszTörlés
  2. Kedves Diana!
    Az új blogodat már most imádom, pedig még meg sem nyitottad. Egy ilyesmi történet már az én fejemben is megfordult, de nekem biztosan nem menne annak megírása, ezért is örülök annyira, hogy ez az alaptörténete a következő blogodnak.
    Izgatottan várom, hogy megnyisd, és sok sikert hozzá! :))

    VálaszTörlés
  3. Dráda Diana!
    Nekem nagyon teccik sôt imádom már most...nagyo ôrulôk hogy még egy blogod van.Nagyon imádom a blogodat olvasni ♥!
    Love u!

    VálaszTörlés
  4. Drága Diana!
    Már most imádom! Végre egy nem nyálas love sztori!!:) A fejléc is nagyon figyelem felkeltő- jó értelmben persze- és már várom a linket!:)
    xxBekkaxx

    VálaszTörlés
  5. Kedves Diana!
    Imádom ahogyan írsz, mindkét blogod követem, s tűkön ülve várom a folytatásokat. Már most beleszerettem ebbe a történetbe is és tudom, hogy ez az érzés egyre inkább erősödni fog bennem, ahogy részről-részre nyomon fogom követni. Alig várom a prológust!
    xoxo, ~fruu.

    VálaszTörlés
  6. Kedves Diana!
    Már elég régóta olvasgatok pár fanfictiont,köztük a tiedet is,de csak most szántam rá magam,hogy végre regisztráljak és legyen egy profilom.Az első kommentemet pedig természetes te kapod,hiszen a te blogod a kedvencem :) <3
    Nagyon szomorú vagyok,hogy ez a blogod a végéhez ér/ért,de ugyanakkor örülök,hogy nyitsz egy másikat,aminek szintén Justin a főszereplője.Az pedig külön tetszik,hogy nem a "meglátni és halálom napjáig szeretni" szálat követed,hanem valami másba kezdesz.
    Ez alapján a rövid bevezető alapján a következő blogodat is imádni fogom,ahogy a One Love is hatalmas kedvencem.Alig várom az új sztorid prológusát,valamint ennek a blognak a befejezésére is nagyon kíváncsi vagyok.De hogy kicsit sablonos legyek,remélem Happy End lesz :D
    xoxo drewshomie :)

    VálaszTörlés